facebook tracking

– Vi former fremtidens e-handel

Med store kunder i porteføljen, har Columbus det største nordiske fagmiljøet for e-commerce og UX-design. Her kan du være med og forme fremtidens e-handelsløsninger.

– Vi har et utrolig godt miljø blant kollegene, i tillegg til at jeg får jobbe med veldig spennende kunder og varierte prosjekter. I Columbus er kundereisen svært viktig, og at det skal være en helhetlig tankegang fra A til Å. Som UX-designer fungerer jeg også som rådgiver; vi ønsker å foreslå løsninger som passer for akkurat den kunden, sier Kristin Bækkevold. Hun har bakgrunn fra blant annet grafisk design og visuell kommunikasjon og ble en del Columbus’ team av UX-designere for ett år siden.

Stian Prestegård, som er leder for forretningsområdet Commerce, mener at Columbus byr på det ledende miljøet i Norden innen UX-design og e-handel.

– Vi er opptatt av at interaksjonen mellom de digitale tjenestene og de fysiske butikkene fungerer sømløst for kundene. Om du besøker for eksempel Bygger’n på nett – eller i et av varehusene, skal det være gjenkjennelig for deg som forbruker, og tydelig at du får de samme tjenestene, sier han.

Har du lyst til å jobbe med Nordens mest spennende e-handelsløsninger? Se mulighetene her

Stian Prestegård og Kristin Bækkevold i lokalene til Columbus i Tønsberg,

Utveksler erfaringer på tvers

Både Kristin og Stian jobber ved Columbus’ kontor i Tønsberg. Her har selskapet bygd opp et stort fagmiljø for e-handel, som også involverer samarbeid med andre Columbus-ansatte på tvers av landegrensene.

– Jeg synes det er veldig fint å kunne utveksle erfaringer på tvers av avdelinger og forretningsområder. I Columbus utdanner vi hverandre og deler av vår kunnskap. Ledelsen er også veldig opptatt av at vi skal ha faglig utvikling, og legger til rette for at vi får gått på kurs, sier Kristin.

Tankegangen er at når medarbeiderne utvikler seg, vil også kundene oppleve vekst.

– Flere av de største kundene våre har vi jobbet lenge med, noen i over 10 år. Vi har en felles historie med kundene, og kan ta neste steg sammen, sier Stian.

Han tror vi bare har sett begynnelsen på den store e-handelsrevolusjonen, og ønsker seg nysgjerrige og kreative UX-designere som setter kundenes behov i høysetet.

– Vi i Columbus skal hjelpe kundene med å nå sine mål – vi lager ikke bare de løsningene de bestiller. God kommunikasjon er alfa og omega – du må kunne formidle og fortelle historier.

Har du lyst til å bli endel av Stian sitt commerce-team? Se alle de ledige stillingene i Tønsberg her.

Kristin Bækkevold foran PC-skjermen.

Globalt og lokalt fagmiljø

Som andre i bransjen merker Columbus også konkurransen fra større utenlandske IT-selskaper. Men for aktører som henvender seg til det norske markedet er det en stor fordel å ha en base på norsk jord.

– Hos oss får du begge deler – vi er både globale og lokale. Vi har norske avdelinger som gjør at det er lettere å møtes fysisk – noe som er en fordel mange ganger. Det er også en del faktorer i tilknytning til e-handel som er særnorske – for eksempel alkohollovgivningen som Vinmonopolet må følge. Et annet eksempel er Devold, som er en kjent merkevare i Norge, men helt ukjent i utlandet.

Men i tillegg til at vi har avdelinger i Norge, er vi et globalt selskap med over 2000 kolleger i mange land. Dermed kan vi spille på lag med andre medarbeidere i Polen eller India, sier Stian.

Columbusansatte som snakker sammen ved kaffemaskinen.

I stadig utvikling

Noe av det Kristin setter pris på med å jobbe i Columbus, er den konstante erfaringsutvekslingen mellom medarbeidere og samarbeid på prosjekter.

– Mange kan lage gode nettsider, som er stabile og funksjonelle, men vi ønsker å ta det ett skritt lenger – at det skal være intuitivt og enkelt for brukerne. Vi ønsker at det skal gi personlig verdi for deg - for eksempel kundetilpasset til dine ønsker og preferanser.

Vi jobber hele tiden for å lage løsningene så sømløse som mulig – rett og slett for å skape gode kundeopplevelser. Det synes jeg er utrolig spennende å jobbe med, sier hun.

Columbus vokser og trenger flinke folk over hele landet. Se alle de ledige stillingene her

Teamtailor

Karrierenettsted fra Teamtailor